top of page

Huis (ver)bouwen Architect: van tiny house tot villa.

 

Huis (ver)bouwen: van tiny house tot villa.

W-Architectuurstudio werkt aan uiteenlopende opdrachten van tiny house tot villa, van 17e eeuws grachtenpand tot eigentijdse woning. We zijn architect voor zowel nieuwbouw als voor het verbouwen van uw woonhuis, en ontwerpen exterieur en interieur. We hebben inmiddels ruime ervaring met monumenten opgedaan. We maken unieke en soms ook eigenzinnige ontwerpen, maar altijd passend bij de situatie en de woonwensen van u als opdrachtgever. Duurzaamheid is voor W niks nieuws, al bijna 20 jaar maakt Edith Winkler tijdloze ontwerpen met duurzame, liefst natuurlijke materialen met een lange levensduur.

Ook buiten Amsterdam met architect een huis (ver)bouwen.

W Architectuurstudio ziet de schoonheid van elke plek, zowel in een landelijke omgeving als in de stad voelen we ons thuis. Onze particuliere woonhuis (ver)bouw projecten bevinden zich vooral in de Randstad regio: Delft, Leiden, Den Haag, Utrecht en Amsterdam en de landelijke gebieden net daarbuiten zoals het Groene Hart, Bilthoven en de Utrechtse Heuvelrug (zie Utrecht)

 

Comfortzone.

De meerwaarde van een huis (ver)bouwen met een architect betekent voor ons dat we ervan houden om plekken te maken waar u zich thuisvoelt. Waar u kunt opladen in uw persoonlijke comfortzone en met familie en vrienden kunt samenzijn. Hieronder ziet u een selectie van ons werk.

Collage Impression Kitchen Monument.jpg
woonhuizen
bottom of page