top of page

Architect Utrecht | Edith Winkler | W-Architectuurstudio

Als breed georiënteerde architectuurstudio werken wij met hart en ziel aan de meest uiteenlopende projecten. Van tiny house tot villa en van historische panden tot bungalows. Het ontwerpen van ruimtes gaat voor ons niet alleen over de look, maar vooral ook over de feel. Dus bent u op zoek naar een duurzame en ervaren architect in Utrecht?

Verduurzaming architect Utrecht
Edith Winkler van W-Architectuurstudio heeft al jaren ervaring met het (ver)bouwen en verduurzamen van woonhuizen. Ze heeft diverse projecten als architect in Utrecht en nabije omgeving verwezenlijkt, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit is terug te zien in zowel het interieurontwerp, als in materiaalkeuzes en bedrijfsvoering. Of u nou groener wilt wonen in de stad, levensloopbestendig wilt wonen of uw historische pand wil verduurzamen; we werken altijd aan een passende oplossing.

 

Droomhuis in landelijk gebied Utrecht

W-Architectuurstudio maakte het ontwerp voor een woonschuur, die werd gebouwd op een voormalig boerenerf in een beschermd landschap. Een mooi voorbeeld van hoe indoor en het outdoor buitenleven naadloos in elkaar overgaan. Op een natuurlijke manier voegt dit droomhuis zich in het historische landschap. Lees meer over huis O.

Architectuur projecten Utrecht en Utrechtse Heuvelrug

Projecten die we in Utrecht hebben gedaan zijn o.a.:

  • Vrijstaande woonschuur in het Langbroekerwetering gebied.

  • Verbouwen, verduurzamen, uitbouwen en interieurontwerp (complete makeover) van een jaren 70 bungalow in Utrecht Rijnsweerd 

  • Verbouwen en verduurzamen van diverse historische panden o.a. 16e eeuws woonhuis in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. 

Contact

E:  info@w-architectuurstudio.nl

T:  00 31 6 50266035 - Edith Winkler

  • Pinterest
  • Black Instagram Icon
70-s bungalow Utrecht makeover preview.png
architect utrecht binnen interieur keuken
Utrecht architect heuvelrug verbouwing
bottom of page