Werkomgevingen.

Ruimte voor innovatie, ontmoeting en interactie.

W Architectuurstudio ontwerpt werkomgevingen met een verhaal. Plekken die uitnodigen tot interactie en samenwerking, maar waar je ook geconcentreerd in rust kan werken. We ontwerpen dynamische werkomgevingen met uitstraling, plekken voor innovatie en ontmoeting. Een plek waar je naartoe wilt , waar je wilt zijn en waar je je goed voelt.  

 

Vooronderzoek.

Aan de basis van onze ontwerpen staat meestal een vooronderzoek. Door interactieve sessies met de eindgebruiker krijgen we inzicht in hoe er wordt gewerkt, wat men belangrijk vindt en waar de knelpunten en uitdagingen zitten. Door deze werkwijze ontstaan projecten die naadloos passen en draagvlak hebben binnen het bedrijf of de organisatie.

Duurzame bedrijfsvoering.

Onze opdrachtgevers realiseren zich dat gezonde en gelukkige medewerkers beter presteren en langer bij je blijven werken. Wij weten dat de werkomgeving daar een bijdrage aan kan leveren. Duurzaamheid gaat zo niet alleen over materiaalkeuzes, hergebruik en energieverbruik, maar ook over duurzame bedrijfsvoering. 

Beleving.

Elk ontwerp vertelt een eigen verhaal en heeft een eigen beleving die voortkomt uit het verhaal van de organisatie, instelling of het bedrijf waarvoor het ontwerp gemaakt is.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Edith Winkler voor een oriënterend gesprek.

The office as a social space
Office as a space for interaction and innovation