top of page

 

Voor een snelgroeiend IT bedrijf, door het Financieel Dagblad voor de vierde keer op rij onderscheiden met de FD gazelle award, ontwierpen wij als kantoorarchitect W Architectuurstudio een dynamische werkomgeving.

Kantoor voor jong talent

De locatie, een gedateerd jaren 90 gebouw aan de snelweg, moest de plek worden waar jong talent toe wordt aangetrokken en wil blijven werken. Er moest dus wat gebeuren. Het bedrijf is gesitueerd op de twee onderste verdiepingen van het gebouw, met op de begane grond de huiskamer en de werkplaatsen. Op de verdieping bevindt zich de werkvloer met sta-zitbureau's en vergaderruimtes.

 

Hybride kantoor met scrumruimte

Het interieur is gebouwd op groei en kan in de loop der jaren verder verdichten. Naast de eigen werkplek kan men kiezen uit verschillende sferen passend bij de behoefte van het moment. De grote vergaderruimte is zowel aan binnen- als buitenzijde te gebruiken met een tribune / pitchruimte, beschrijfbare yellowboards, opbergruimte en bespreeknissen. De scrumruimte in blauw functioneert tevens als ruimteverdeler tussen teams. Door de afzonderlijke elementen strategisch in de ruimte te plaatsen bleken extra scheidingswanden overbodig en kon de gewenste openheid maximaal bewaard blijven.

Serverruimte als 'conversation piece' dankzij kantoorarchitect  

Tijdens een interactieve sessie met ons als kantoorarchitect in de opstartfase bleek dat de centrale server werd gezien als technisch hart van het bedrijf. Die heeft aldus een prominente plek gekregen en is voorzien van een accentkleur en grafische print van een circuitboard. Een element wat normaal wordt weggewerkt in een installatieruimte wordt zo tot “conversation piece”.

Foto's © by Marcel van der Burg 

Kantoorarchitect voor IT-bedrijf Delft

IMG_6930.jpg
Het groene kantoor.jpg
dynamische werkomgeving
livingroom
vergaderruimte
bottom of page