Architect Leiden | Edith Winkler

Een moderne verbouwing van uw monumentale stadswoning of een interieurproject? Edith Winkler heeft als architect in Leiden al meerdere projecten afgerond.

"het welzijn en welbevinden van de mens centraal staat"

Werkwijze architect Leiden

Als architect Leiden werkt Edith Winkler (met haar team) niet voor maar mét haar opdrachtgevers. Wij willen u leren kennen, wat u doet en hoe. Wat u prettig vindt en wat niet.  Zo kunnen wij ontdekken wat bij u past en bij de manier waarop u leeft en werkt. Vanuit interactie en samenwerking, ontstaan ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw leefstijl in de woning in Leiden.

 

Van basisadvies tot volledig ontzorgen

Een ontwerptraject van de architect Leiden bestaat uit verschillende fasen en loopt uiteen van een basisadvies of studieopdracht tot een volledig ontzorgd traject van eerste schets tot eindoplevering. 

Contact

E:  info@w-architectuurstudio.nl

T:  00 31 6 50266035 - Edith Winkler

Architect Leiden voor binnen en buiten

Binnen Architect Leiden
binnenhuis architect leiden

Projecten architect Leiden

Binnen de architectuurstudio is er naast kleinschalige projecten ruimte voor samenwerking in projectteams, voor experiment en voor grotere projecten. Het ontwerpen van ruimtes gaat voor ons niet alleen over hoe het eruit ziet maar ook over hoe het voelt. Zintuigen zijn onderdeel van onze menselijke biologie en bepalen hoe we de ruimte om ons heen ervaren.