Over W. 

W Architectuurstudio ontwerpt woon- en werkomgevingen waarbij het welzijn en welbevinden van de mens centraal staat. 

Edith Winkler is architect en eigenaar van W Architectuurstudio. Ze heeft een achtergrond in architectuur, beeldende kunst en coaching. Daaruit is haar huidige visie en werkwijze ontstaan waarbij naast analytisch en conceptueel denken, mens en ruimtelijke beleving centraal staan. 

In 2016 richtte Edith Winkler W Architectuurstudio op. Daarvoor werkte zij meer dan 20 jaar aan projecten onder persoonlijke titel, na ruime ervaring te hebben opgedaan bij diverse internationale architectenbureau’s. 

 

Binnen de studio is er naast kleinschalige projecten ruimte voor samenwerking in projectteams, voor experiment en voor grotere projecten. Het ontwerpen van ruimtes gaat voor ons niet alleen over hoe het eruit ziet maar ook over hoe het voelt. Zintuigen zijn onderdeel van onze menselijke biologie en bepalen hoe we de ruimte om ons heen ervaren. Meer weten? Lees hier meer over the story of W.

Wilt u meer informatie over hoe een samenwerking eruit kan zien? Lees hier meer over onze werkwijze of neem direct contact op met Edith Winkler.

Edith Winkler _ W-Architectuurstudio.jpg