Outdoor Life midden in de Randstad.

In het groene hart vlakbij Leiden is alweer bijna 20 jaar geleden deze uitbouw ontworpen als toevoeging aan een vrijstaand jaren-50 tuindershuis. Prachtig gesitueerd aan een oude landweg met vrij zicht over de weilanden stond het huis op een terp en zweefde daardoor iets boven het landschap. Dat was precies wat de bewoners jammer vonden. W ontwierp een lager gelegen tuinkamer als aanbouw uit koperen felsbanen die een harmonieuze verbinding maakt met het metselwerk van de bestaande woning en toch een heel eigen en onderscheidend karakter heeft. In het interieur zijn flagstones toegepast in een lichte kleur wat het onderscheid opheft tussen binnen en buiten. De ruimtes zijn afgewerkt met leemstuc wat een natuurlijke uitstraling heeft en prachtig combineert met de kleur van de vloeren. 

© 2020 by W_architectuurstudio