Architect Amsterdam | Edith Winkler | W-Architectuurstudio

W-Architectuurstudio ontwerpt en realiseert bijzondere projecten, op het gebied van renovatie, nieuwbouw en monumentale panden. Het ontwerpen van ruimtes gaat daarbij niet alleen over hoe het eruit ziet, maar vooral ook over hoe het voelt. Bent u op zoek naar een ervaren architect in Amsterdam, die zich volledig kan inleven in uw wensen?

IJburg; een bron van inspiratie

Edith Winkler, eigenaar van W-Architectuurstudio, is architect Amsterdam based. In het meest oostelijke stukje van de stad ligt IJburg, waar zij tevens woont. Deze, jongste, wijk van de hoofdstad is een bron van inspiratie. Hier doet ze dan ook veel inspiratie op voor haar projecten, waaronder een historisch grachtenpand. 
 

17eeuws grachtenpand

Een bijzondere woning met vele contrasten; dat typeert dit dubbele grachtenpand in Amsterdam. Enerzijds ademt het 17eeuwse rijksmonument historie, anderzijds zijn er moderne aanpassingen gedaan. Hiermee wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Lees meer over dit grachtenpand.
 

Architect Amsterdam 

Bij W-Architectuurstudio begeleiden we u gedurende het gehele project, van schets tot oplevering. We zijn gespecialiseerd in villabouw, monumentale panden en particuliere woningbouw. Zowel interieur als exterieur is bekend terrein voor ons, waarbij  analytisch en conceptueel denken, maar ook mens en ruimtelijke beleving centraal staan. Lees meer over de werkwijze.

Contact

E:  info@w-architectuurstudio.nl

T:  00 31 6 50266035 - Edith Winkler

Architect Amsterdam voor binnen en buiten

  • Pinterest
  • Black Instagram Icon