top of page

Architect Amsterdam | Edith Winkler | W-Architectuurstudio

W-Architectuurstudio ontwerpt en realiseert bijzondere projecten, op het gebied van renovatie, nieuwbouw en monumentale panden. Het ontwerpen van ruimtes gaat daarbij niet alleen over hoe het eruit ziet, maar vooral ook over hoe het voelt. Bent u op zoek naar een ervaren architect in Amsterdam, die zich volledig kan inleven in uw wensen?

Het nieuwe Amsterdam en de historische stad

Edith Winkler, eigenaar van W-Architectuurstudio, is architect Amsterdam based. Gevestigd in het nieuwste deel van de stad, Amsterdam IJburg, vindt zij haar inspiratie zowel in nieuwbouw als in de voor haar bekende historische binnenstad. Edith heeft ruime ervaring met monumenten, verbouw, nieuwbouw of een combinatie daarvan. Zie ook de actuele ontwikkelingen van interieur tot stad.
 

17eeuws grachtenpand

Een bijzondere monumentaal woonhuis met vele contrasten; dat typeert dit dubbele grachtenpand. Enerzijds ademt het 17eeuwse rijksmonument historie, anderzijds zijn er moderne aanpassingen gedaan. Hiermee wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Lees meer over dit grachtenpand.
 

Architect Amsterdam 

Bij W-Architectuurstudio begeleiden we u gedurende het gehele project, van schets tot oplevering. We zijn gespecialiseerd in villabouw, monumentale panden en particuliere woningbouw. Wilt u een eigen kavel bebouwen? Of uw historische pand upgraden naar deze tijd?  Zowel interieur als exterieur is bekend terrein voor ons, waarbij  analytisch en conceptueel denken, maar ook mens en ruimtelijke beleving centraal staan. Lees meer over de werkwijze.

  • Pinterest
  • Black Instagram Icon

Contact

E:  info@w-architectuurstudio.nl

T:  00 31 6 50266035 - Edith Winkler

Architect Amsterdam voor binnen en buiten

bottom of page