Woonhuizen

 

Tiny house tot villa.

W Architectuurstudio werkt aan uiteenlopende opdrachten van tiny house tot villa, van 17e eeuws grachtenpand tot eigentijdse woning. We doen zowel verbouw als nieuwbouw, exterieur en interieur. We hebben inmiddels ruime ervaring met monumenten opgedaan. We maken unieke en soms ook eigenzinnige ontwerpen, maar altijd passend bij de situatie en de woonwensen van de opdrachtgever. Duurzaamheid is voor W niks nieuws, al bijna 20 jaar maakt Edith Winkler tijdloze ontwerpen met duurzame, liefst natuurlijke materialen met een lange levensduur.

Ook buiten Amsterdam!

W Architectuurstudio ziet de schoonheid van elke plek, zowel in een landelijke omgeving als in de stad voelen we ons thuis. Onze particuliere projecten bevinden zich vooral in de Randstad regio: Delft, Leiden, Den Haag, Utrecht en Amsterdam en de landelijke gebieden net daarbuiten zoals het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug. 

 

Comfortzone.

We houden ervan om plekken te maken waar u zich thuisvoelt, waar u kunt opladen in uw persoonlijke comfortzone en met familie en vrienden kunt samenzijn. Hieronder ziet u een selectie van ons werk. 

 

© 2020 by W_architectuurstudio